Az ELENA projektet az Európai Unió Élethosszig tartó programja Erasmus+ projektjei Sikertörténetei és Jó gyakorlatok példái közé választották.

A projekt keretében fejlesztett modulok ajánlott tananyagként szerepelnek mind német, magyar, mind román fenntarthatósági oktatási programokban. Az oktatási anyagokat ajánljuk mindenkinek, akit érdekel a természet szeretetére és védelmére oktatás, szívesen dolgozna élő állatokkal, hogy felkeltse a tanulók érdeklődését, és az állatok iránti érzéseikre, felelősségérzetükre alapozva gyakorlatokon, játékokon keresztül segítené őket a környezet- és természettudatos életvitel kialakításában. 

ELENA Bross c3 bara1 page 001

A modulok letölthetők az EREDMÉNYEK oldalról és szabadon felhasználhatók. Örömmel vesszük, ha tájékoztat a tapasztalatairól, illetve szívesen válaszolunk kérdéseire, amennyiben megkeresi a projektben közreműködő munkatársakat:

  • Németország: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Magyarország: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Románia: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Grúzia: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További hírekért kövesse facebook csoportunkat, és ossza meg tapasztalatait híreit: https://www.facebook.com/elenaproject.eu/